Neem het glas in eigen handen

Volg een workshop Glas in Lood

Heeft u altijd al zelf een glas-in-loodraam willen leren maken? Of een eigen ruit met gezandstraald glas? Bij het Haarlems Glas in Lood Huis kunt u meerdere workshops met gefigureerd glas volgen in een gezellige, authentieke sfeer. In één dag leert u de basistechnieken en na afloop neemt u uw zelfgemaakte kunstwerk mee naar huis. Voor luxe lunch, koffie en thee met wat lekkers wordt gezorgd. Hieronder vindt u de arrangementen die wij aanbieden. Zowel kleine als grote groepen zijn welkom.

Workshop glas in lood zetten

Bij de workshop Glas in Lood krijgt u de kans om de basis van het lood zetten te leren. In deze educatieve workshop krijgt u van ons alle benodigde materialen en gaat u naar huis met uw zelfgemaakte pronkstukje.


De workshop Glas in Lood in Amsterdam Westpoort kost €99,95 p.p. inclusief alle nodigde materialen + luxe lunch, koffie en thee.

NEEM CONTACT OP

Workshops blijvend in prijs verlaagd!

Alle workshops bij het Haarlems Glas in Lood Huis zijn nu blijvend in prijs verlaagd. Voor het dagprogramma inclusief materiaal, lunch, koffie en thee betaalt u nu geen €125,- maar slechts €99,95

Helaas worden er tot nader order geen workshops meer gegeven
  • Workshop glas in lood
  • snijden glas in lood
  • resultaat workshop glas in lood
  • groepsworkshop glas in lood

Aanmelden voor de workshop

*Verplicht

Data Workshops

Helaas worden er tot nader order geen workshops meer gegeven.