Over het Haarlems Glas in Lood Huis

Bekijk ons op rtl4!

Het Haarlems Glas in Lood Huis.

Al 30 jaar een begip in Haarlem en ver daarbuiten

 

Het Haarlems Glas in Lood Huis is opgericht op 1 januari 1994 dus alweer 30 jaar. In deze 30 jaar is het bedrijf een begrip in Haarlem en ver daarbuiten geworden. Wij hebben ons , met vier geweldig goede glazeniers weten te specialiseren in onder andere zeer hoogstaand brandschilderwerk en glas in lood restauraties. Maar ook uw glas in lood inbouwen in HR isolatie glas.

 

Zie hiervoor onze speciale website https://www.dubbelglasmetglasinlood.nl

 

De laatste 12 jaar was het Haarlems Glas in Lood Huis gevestigd aan de Generaal Cronjéstraat in Haarlem noord. De werkplaats en de isolatieglas afdeling zitten al 20 jaar op de Heining te Amsterdam Westpoort.

Dit lijkt heel ver weg, maar is maar 1200 meter vanaf het station Halfweg Zwanenburg wat prima aan te rijden is binnendoor, maar nog makkelijker via de A5.

 

Door de groei die wij hebben doorgemaakt is de Generaal Cronjéstraat helaas te klein geworden vandaar dat wij gezocht hebben naar een nieuwe locatie. Gelukkig kwam het pand naast onze werkplaats vrij en hebben gelijk de kans gegrepen dit pand erbij te nemen. Op dit moment hebben wij 1000 M2 bedrijfsruimte met een heel groot afgesloten stuk buiten terrein voor parkeren. Dit biedt enorm veel voordelen met als belangrijkste voordeel dat wij nu een heel nieuw atelier hebben kunnen bouwen welke aan de laatste eisen voldoet. Alles zit nu bij elkaar in één gebouw, waardoor de lijnen onderling super kort zijn.

 

Het feit dat wij zijn uitgeweken naar de Heining wil niet zeggen dat wij een Amsterdams bedrijf zijn geworden.  In tegendeel, wij zijn in Hart en Nieren een echt Haarlems bedrijf die service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

 

Kom gerust eens langs op de Heining 79 in Amsterdam Westpoort. De koffie staat altijd klaar.

 

Met vriendelijke groet,

Johan de Haan

eigenaar van het Haarlems glas in lood huis

 

  • Glas in lood koepel
  • glas in lood plafond
  • glas in lood huis
  • glas in lood kerk