De klassieke uitstraling van glas in lood

Glas in Lood reparatie thuis

Bij het Haarlems Glas in Lood Huis repareren en restaureren we uw raam vakkundig. Zo nodig halen we het glas uit het lood en plaatsen we dit in een reinigingsbad om het grondig schoon te maken. Nadat we het terug hebben geplaatst, wordt het waterdicht gekit en indien nodig bij u thuis teruggeplaatst door onze montagedienst. Uiteraard zijn reparaties voor een enkel ruitje aan uw glas-in-loodpaneel voor ons geen probleem, ook hiervoor komen we bij u thuis om het indien mogelijk te repareren.

Restauratie oud glas in lood

Ook voor het restaureren van oud glas in lood kunt u uiteraard bij het Haarlems Glas in Lood Huis terecht. In ons atelier beschikken we over de modernste technieken om op een ouderwetse manier een oud glas-in-loodpaneel weer helemaal te restaureren.


De nieuwste ovens gebruiken wij om zo goed mogelijk het originele brandschilderwerk te evenaren. Onze specialist in het atelier heeft zeer veel kennis van de technieken die vroeger werden gebruikt voor het vervaardigen van brandschilderramen.

Met deze schat aan kennis en ervaring zijn wij in staat een stukje oud ruit met brandschilderwerk te reproduceren of met moderne technieken de scherven weer één te maken zoals het ruitje was.

NEEM CONTACT OP

Garantie

Omdat wij overtuigd zijn van onze kwaliteit geven wij als enige 5 jaar garantie op het lek raken van ons dubbelglas met daarin glas in lood.

Uiteraard repareren we ook uw gebroken ruitje bij u thuis. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij komen graag vrijblijvend bij u thuis voor een advies op maat.

glas-in-loodraam

Uw glas in lood in dubbel glas

Het Haarlems Glas in Lood Huis monteert ook glas in lood in dubbelglas. Om dit goed te doen, moet het glas uit het oude lood worden gehaald en zeer grondig worden gereinigd. Na aanpassen van de maat zal het schone glas weer in het lood worden gezet en gesoldeerd. Indien u dat wenst, geven wij het lood een historisch uiterlijk alvorens het in het dubbele glas te monteren.

kerk met lichtinval

Glas-in-loodreparatie voor kerken

Glas in lood loopt in kerken regelmatig schade op. Vaak gaat het om oude gebouwen die af en toe onderhouden moeten worden. Daar vormt glas in lood geen uitzondering op. Daarom zijn wij gespecialiseerd in glas-in-loodrestauratie voor kerken. Dit kunnen wij zowel doen bij u op locatie als in onze werkplaats.