Neem contact op met het Haarlems Glas in Lood Huis

Voor het creëren van uw eigen ontwerp 

Loopt u rond met een idee voor een ontwerp zoals een klassiek glas-in-loodraam? Wij staan u graag te woord. Bel het Haarlems Glas in Lood Huis tijdens openingstijden op 023 - 535 65 11. Als wij gesloten zijn, kunt u ons natuurlijk een bericht sturen via de mail of via ons contactformulier. U kunt ons hier ook bereiken voor reparaties van bestaand glas in lood.

Neem contact op

Geen bestand geselecteerd

We gebruiken de informatie in dit formulier om contact met u op te nemen over uw vraag. Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens kunnen verzamelen en gebruiken voor de redenen die hierboven genoemd staan.

Contactgegevens

Haarlems Glas in Lood Huis

Heining 79
1047 AZ Amsterdam Westpoort

(1000m van Station Halfweg)

 

Telefoon: 023 - 535 65 11

E-mail: info@haarlemsglasinloodhuis.nl

Openingstijden

Dinsdag - Vrijdag 09:30 - 17:00

Zaterdag 09:30 - 13:00

de haan glaszetterij

Bekijk het gastenboek

Heeft u een bezoek gebracht aan ons atelier om uw eigen glas in lood aan te schaffen? Wij horen ook graag uw mening over het Haarlems Glas in Lood Huis.

Goed gereedschap, mooi glas en een schone werkomgeving. Aanrader!

Wij hebben een perfecte workshop glas in lood zetten gevolgd. Met glas werken leek ons in eerste instantie nogal griezelig, maar het maken van het gekozen paneel verliep vlot, vooral ook omdat Johan met raad en daad assisteerde. Lian zorgde voor een heerlijke lunch, koffie en thee. Goed gereedschap, mooi glas en een schone werkomgeving. Aanrader!

Lonneke en Dick 

Het is een aanrader om het te doen. (ik ga zeker nog een keer)

Gisteren een cursus zandstralen, geweldig. De spiegel is erg mooi. Het was een hele leuke dag.De mensen die er staan zijn ontzettend aardig en heel gastvrij. Het is een aanrader om het te doen.(ik ga zeker nog een keer) Bedankt voor de leuke dag.

Tiny Dekter

Was ontzettend leuk om te doen en het was geweldig verzorgd

Ik heb een workshop glas in lood gevolgd. Was ontzettend leuk om te doen en het was geweldig verzorgd.(incl. lunch). De uitleg was prima.Kan iedereen aanraden om dit ook een keer te doen.

Wim 

Ik heb een te gekke dag gehad!

Ik heb de workshop glas in lood gevolgd. Het was erg gezellig, heerlijke lunch. Een echte aanrader om te doen! Ik heb een te gekke dag gehad! Bedankt !

Natasja 

Johan en Lian bedankt voor de gezellige en leerzame dag!

Vandaag een super gezellige workshop glas in lood zetten gehad. Na hard zwoegen en veel hulp een super leuk resultaat mee naar huis genomen. Johan en Lian bedankt voor de gezellige en leerzame dag!

Marielle

Leuke mensen en dan de lunch, echt geweldig, heerlijke broodje met alles erop en er aan.

Ik heb een workshop glas in lood gedaan bij het Haarlems Glas in Lood Huis. ECHT een aanrader. Leuke mensen en dan de lunch, echt geweldig, heerlijke broodje met alles erop en er aan. Dit was voor mij echt een dag uit.

Rene