De klassieke uitstraling van glas in lood

Ook voor moderne woningen een unieke look

Bij glas in lood denkt u misschien vooral aan kerken. Niet gek, want in veel kerken kunt u de prachtige glas-in-loodramen van onze hand bewonderen. Maar ook in uw eigen huis is een plekje te vinden voor zo’n klassiek raam van het Haarlems Glas in Lood Huis. Wij zijn gespecialiseerd in glas in lood zetten, met moderne of traditionele methodes. Zo garanderen wij een perfect resultaat.

Toepassingen van glas in lood

Religieuze taferelen in uw huis liggen misschien niet zo voor de hand, maar er zijn tal van andere manieren waarop u glas in lood kunt inzetten. Plaats het bijvoorbeeld in uw badkamerraam. Zo voorkomt u inkijk, en geniet u tijdens het douchen van een schitterende lichtval. Ook en-suite-deuren verfraait u met glas in lood in een handomdraai. Niet alleen een klassiek interieur knapt hiervan op; juist in een moderne woning zorgen binnendeuren met glas in lood voor een mooi stilistisch contrast.

Glas in lood reparatie bij u thuis

Bij het Haarlems Glas in Lood Huis repareren en restaureren we uw raam vakkundig. Zo nodig halen we het glas uit het lood en plaatsen we dit in een reinigingsbad om het grondig schoon te maken. Nadat we het terug hebben geplaatst, wordt het waterdicht gekit en indien nodig bij u thuis teruggeplaatst door onze montagedienst. Uiteraard zijn reparaties ook mogelijk.

LEES MEER

Glas in lood in isolatie glas

Sinds kort zijn wij er als eerst in Nederland in geslaagd glas in lood in isolatie glas met HR glas te maken.

U heeft dan een nog hogere isolatie waarde wat in deze tijd geen overbodige luxe meer is.

Wij maken uw glas in lood in dubbel glas in onze eigen dubbelglas atelier waar de modernste machines staan om het glas in lood op een perfecte manier in HR isolatie glas te monteren.

LEES MEER OVER GLAS IN LOOD IN DUBBEL GLAS